Kea rakastaa työtään trimmaajana ja myyjänä Mustissa ja Mirrissä

Työskentelin monia vuosia hoitoalalla ihmispuolella, mutta eläinten kanssa työskentely alkoi ajan myötä kiinnostaa enemmän ja enemmän. Lopulta minun oli ihan pakko laittaa avoin työhakemus Mustiin ja Mirriin, koska lähellä oleviin myymälöihin ei juuri silloin haettu työntekijöitä. Tiesin, että juuri tähän yritykseen haluan. Ilokseni minut kutsuttiinkin työhaastatteluun, ja pian jätin työni hoitoalalla ja aloitin työt Mustilla ja Mirrillä.

Matkani Mustilla ja Mirrillä on ollut äärimmäisen mukava! Olen saanut tutustua aivan uskomattoman ihaniin ihmisiin. Olen oppinut paljon näiden vuosien aikana ja saanut upeita mahdollisuuksia edetä urallani ja näyttää osaamistani. Täyden tuen ja tsempin olen saanut aina kaikkeen.

Tiedon ja osaamisen kartuttaminen on supertärkeää

Myyjän pitää tietää todella laajasti asioista. Ratkomme paljon niin ruokinta- kuin koulutusongelmia ja kaikkea siltä väliltä. Asiakkaalle haluaisi aina tarjota avun heti, mutta valitettavasti kaikki asiat eivät ole ihan nopeasti ja yksinkertaisesti ratkottavissa. Esimerkiksi ongelmat koirien ruokinnassa eivät välttämättä selviä sillä, että ottaa vaan hyllystä uuden ruokasäkin. Pitää osata tarkastella laajemmin ja kuunnella omistajaa – ja myös tajuta, missä tarvitaan esim. eläinlääkärin apua. Koskaan ei asiakasta kuitenkaan jätetä ns. tyhjän päälle. Kaikkeen löytyy aina joku apu.

Ihaninta työssä on asiakkaiden rinnalla eläminen

Palkitsevinta työssäni on se, kun asiakas tulee kertomaan, että ongelma, joka heillä oli, on ratkennut. Se, että saa aidosti auttaa ja olla mukana heidän elämässään, on se minkä takia tätä työtä iloisena jaksaa tehdä. Kun saa nähdä perheet ostamassa ensimmäistä kaulapantaa ja uusia leluja tulevalle pennulleen, ja seuraavalla kerralla he tulevat näyttämään uuden perheenjäsenen. Trimmaamon puolella taas ilahduttaa vaikka se, kun koira, joka on jännittänyt ennen kynsienleikkuuta, lähtee häntä heiluen pois, ja omistaja huikkaa mennessään: nähdään uudestaan!

…ja loistava työyhteisö!

Musti ja Mirri työnantajana on 6/5. Meillä Tammistossa on niin upea tiimi, että olemme kuin perhe. Tuemme toisiamme niin ilossa kuin surussa. Monet itkut on itketty yhdessä ja naurut naurettu. Aina autetaan ja joustetaan ja kaikki yritetään aina hoitaa parhain päin. Mustilla ja Mirrillä näkee sen, että työntekijöistä pidetään huoli ja meillä tärkeintä on asiakkaiden hyvinvointi.

Parasta Mustissa ja Mirrissä on yhteishenki. Jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Täällä ei tarvitse pelätä mitään tai yrittää esittää jotain muuta kuin on. Jokainen on yhtä tärkeä ja arvokas.

 

Joko Musti ja Mirri Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta