Työtehtävät

Myynti/Myymälä

Connect

Vauhtia ja vaihtelevia tilanteita myymälässä

Elämä Musti ja Mirri -myymälässä on lievästi sanottuna vaihtelevaa. Meillä on etuoikeus päästä jakamaan ihmisten ja heidän karvaisten perheenjäsentensä myötä- ja vastamäkiä, ja ammattitaitoamme todella arvostetaan. Mustilla ja Mirrillä ammattiosaamista myös kehitetään jatkuvalla koulutuksella. Toki iso osa työstä on myös lihaksia vaativaa kuormanpurkua ja hyllyjen laittamista, joten hyvä fyysinen kunto on myyjälle tarpeen.

On tärkeää, että suhtaudut kaupallisuuteen iloisen mutkattomasti. Musti ja Mirri on liikeyritys, ja se menestyy vain, kun kauppa käy. Myyjän päätehtävä on myyminen, ja hyvää, ratkaisuhakuista myyjää arvostavat asiakkaatkin!

 

Mustilauman jäseneksi voi tulla monenlaisesta taustasta

Useimmilla myyjillämme on kaupan alan tai esimerkiksi eläintenhoitajan tutkinto tai vahva harrastushistoria. Useat ovat aktiivisia kissan- tai koirankasvattajia. Toisaalta olemme monelle nuorelle myös ensimmäinen askel työelämään. Yhteistä mustijamirriläisille on kyky asettua asiakkaan asemaan ja löytää vastauksia kysymyksiin. Vahva yhteys kaksi- ja nelijalkaisiin asiakkaisiimme on syy sille, että kiihtyvän kilpailun aikakaudellakin he tulevat mieluiten aina uudestaan meille.

 

Olemme mukana HuippuHarkka-hankkeessa!

Musti ja Mirri osallistuu Lasten ja Nuorten Säätiön HuippuHarkka-projektiin, jossa nuorille työharjoittelijoille räätälöidään parhaalla mahdollisella tavalla osaamista edistävä ja työelämän taitoja rakentava harjoittelukokemus.

17 myymälän esimiehet ovat saaneet laajan HuippuHarkka-kummivalmennuksen, ja yli 60 myymäläpäällikköä on osallistunut nuorten valmentamisen peruskoulutukseen. Koulutuksissa on käyty läpi nuoren rohkaisevaa kohtaamista ja mielekkäiden tehtävien valmistelua. Suoranaisesti projektiin osallistuu 16 myymälää, joihin vuoden 2020 loppuun mennessä tulee työharjoittelijoita neljään eri harjoittelujaksoon Valma-koulutusohjelmien ja Ohjaamojen kautta.

 

Yksikin hyvä kohtaaminen voi muuttaa kaiken

Tavoitteenamme on rakentaa nuorille onnistuneita kokemuksia työelämässä, ja haastamme muutkin yritykset samaan. Nuorelle yksikin aito, kannustava kohtaaminen ja oikeasti tarpeellisen työn tekeminen ovat koko tulevaisuutta rakentavia positiivisia kokemuksia.

Tervetuloa töihin, HuippuHarkat!

Helsinki Käpylä

Mäkitorpantie 3b
00620 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Musti ja Mirri Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta