Ei tarvitse olla eläinhullu, mutta…

Mustijamirriläiset ovat kieltämättä raskaan sarjan eläinystäviä ja meno on joskus hilpeää, mutta ihan tavallisia ihmisiä täällä on. Alan osaamista on useimmille kertynyt joko opinnoista tai pitkästä aktiiviharrastajataustasta jo ennen meille tuloa. Luuletko, että sopisit joukkoon? Pureeko Mustihuumori? Tuntuuko mutkattoman kaupallinen asenne omalta? Emme kumpikaan voi tietää, olemmeko toisiamme varten, jos et laita meille viestiä.

Myymälöissä on aina tarvetta tuntitöitä tekeville käsipareille, joten jos pystyt työskentelemään rajallisesti iltaisin ja viikonloppuisin, saatat viihtyä meillä myös esimerkiksi opiskelujen ohella.

 

Hakemus

Tartu sinua kiinnostavaan avoinna olevaan työtehtävään ja jätä hakemuksesi turhia jännittämättä. Saatamme hyvin etsiä juuri toisiamme. Hakemus kannattaa aina personoida haettavan tehtävän mukaan.

Mikäli juuri sinua kiinnostavaa tehtävää ei ole tällä hetkellä auki, voit aina liittyä verkostoomme! Paina connect -painiketta, jonka myötä voit täydentää meille profiilisi ja saat tietoa meillä avautuvista tehtävistä kiinnostuksesi mukaan. Profiilissasi sinun kannattaa kertoa mahdollisimman kattavasti meille itsestäsi ja osaamisestasi.

 

Työharjoittelu ja TET 

Työharjoittelu- ja TET-paikat täytetään useimmiten suoraan myymäläpäällikön ja työntekijän välisellä sopimuksella, joten suosittelemme rohkeaa yhteydenottoa suoraan lähimpään myymälään. 

 

Oppisopimus

Erityisesti trimmaajiksi erikoistuvia eläintenhoitajia opiskelee meillä jatkuvasti oppisopimuksella, jossa yhteistyökumppaninamme on Amiedu. Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, kysy lisää lähimmästä palvelumyymälästämme tai hyvinvointipalvelujen esimieheltä.

 

Franchise-yrittäjyys

Entä jos oletkin rodultasi yrittäjä, mutta Mustifiilis olisi lähellä sydäntäsi!? Mustilla ja Mirrillä on lämmin ja läheinen yhteistyösuhde useamman franchise-yrittäjän kanssa. Jos luulet, että se olisi sinun juttusi, ota yhteyttä franchise-päällikköömme ja käy juttelemassa!

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta