Tutustu koulutuspalveluspesialistimme Janican Mustipolkuun

Olen Janica ja työskentelen Musti Groupilla* Animal Training Specialistina.

Tulin alun perin yritykseen harjoittelun kautta myyjäksi vuonna 2011. Olen työskennellyt mm. myös muissa eläinkaupoissa, eläintenhoidon opettajana, huskysafarilla, eläintarhoissa, koirakouluissa ja eläinklinikalla. Olen suorittanut maatalousyrittäjän ja eläintenhoitajan perustutkinnon, eläintenkouluttajan ja myynnin ammattitutkinnon, käyttäytymistieteellisen eläinkouluttajakoulutuksen Tampereen yliopistolla ja opiskellut kotieläintiedettä avoimessa yliopistossa. Seuraavaksi tarkoitukseni on suorittaa eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinto.

Mielenkiintoinen matka myyjästä koulutuspalveluiden kehittäjäksi

Matkani Mustilla ja Mirrillä on ollut antoisa ja opettavainen. Ensin olin myyjänä ja lähdin mukaan kehittämään ja ohjaamaan pentutreffejä. Olin mukana useassa erilaisessa koulutuspalveluiden pilottikokeilussa ja koulutusmateriaalien kehittämisessä. Ylenin myymäläpäälliköksi ja jatkoin samalla koulutuspalveluiden parissa toimimista, kunnes päädyin kokonaan koulutuspalveluiden pariin. Nykyisiin työtehtäviini kuuluvat mm. koulutuspalveluiden kehittäminen ja niiden tuottaminen sekä henkilökunnan kouluttaminen. Toimin myös itse eläintenkouluttajana Hyllykallion Musti ja Mirri myymälässä, jossa ohjaan pentutreffejä, kursseja ja yksityistunteja.

Iloa lemmikkien ja omistajien hyvinvoinnista

Palkitsevimpia hetkiä työssäni ovat sellaiset, kun saan huomata, että minusta on ollut hyötyä ihmisille ja heidän lemmikeilleen. Iloiset onnistumisen hetket ovat todella koukuttavia ja saavat aina hymyn huulille.

Parasta siinä, että saan kuulua Mustitiimiin on se, että täällä saa olla oma itsensä – ja hienoa on sekin, että yritys on valmis kehittämään lemmikkien hyvinvointia. Yksi tärkeä ja ihana seikka tässä firmassa on myös se, että saa pitää omaa lemmikkiä mukana töissä – se lisää sekä omaa, että lemmikkieni hyvinvointia.

* Musti Group Nordic Oy omistaa mm. Mustin ja Mirrin Suomessa, sekä lemmikkitarvikeketjut Arken Zoon Ruotsissa ja Mustin Norjassa.

 

Muutama kollegani

Joko Musti ja Mirri Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta