Lue Minkan Mustipolku vastuumyyjäksi

Olen Minka, 27-vuotias mustijamirriläinen. Lemmikit ovat jo todella nuoresta olleet suuri intohimoni ja muutaman mutkan kautta päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä rakkaasta harrastuksesta ammatin.

Eläintenhoitajakoulutuksen työssäoppimisjakson kautta Mustiin ja Mirriin

Olen kotoisin Oulusta ja lähin pieneläimiin painottunut eläintenhoitajan perustutkinto löytyi Iisalmesta. Vuonna 2010 suoritimme koulussa palvelualojen työssäoppimisjakson ja toive paikasta Välivainion Musti ja Mirri -myymälässä toteutui. Kuuden viikon jakso avasi ovet polulle, jossa kuljen edelleen. Opiskeluajan tein viikonloput töitä Oulun myymälöissämme, ja lopulta elämä vei Espooseen. 2013 muutin kissan kanssa kohti uutta ja päädyin Suomenojan toimipisteeseen. Tämä onnenpotku on päästänyt minut mukaan mitä huikeimpaan matkaan rakentamaan ja kehittämään Suomen ensimmäistä hyvinvointimyymälää.

Mukana huikealla matkalla

Suomenoja on hurjan suuri myymälä, jossa työskentelee rautaisella ammattitaidolla varustettu iso tiimi. Asiakaskunta on Espoossa yllättävän erilaista kuin Oulussa. Musti ja Mirri on aina tarjonnut huikeat mahdollisuudet kehittymiseen, ja minä päätin tarttua niihin.

Suuri mahdollisuus aukeni eteemme, kun Suomenojan myymälästä lähdettiin kehittämään hyvinvointikeskusta. Ensin tiloihin rakennettiin trimmauspiste. Saimme joukkoomme mukaan ammattitrimmaajat, joiden kanssa lähdimme miettimään, kuinka tällainen kokonaisuus parhaiten toimii. Koko myymälätiimi on osallistunut kehittämistyöhön täysin voimin.

Ja toivathan Suomenoja ja heittäytyminen mukanaan myös pari vuotta sitten Compact Care TV-mainoksen kuvaukset metsäkissani Cillan kanssa, joka hoiti mallikeikan ammattilaisen lailla.

Kokonaan uusi työnkuva: vastuumyyjä

2018 Suomenoja jatkoi useamman palvelun hyvinvointimyymälänä. Pitkään kehitystä seuranneena olin vakuuttunut, että suuressa kokonaisuudessa tiimi hyötyisi toisesta esimiehestä. Tein myymälä- ja aluemyyntipäällikölle aloitteen vastuumyyjän nimeämisestä, ja rakensimme yhdessä työnkuvan ja raamit vastuumyyjälle. Kun Suomenojan vastuumyyjän paikka avattiin haettavaksi, oli onni jälleen myötä ja paikka avautui minulle. Vastuu on tuonut paljon uutta tuttuun työnkuvaan.

Motivoiva työ ja hyvä tiimi antavat energiaa

Minulle Musti ja Mirri on tarjonnut turvallisen, hauskan ja opettavaisen työpaikan, josta ei polut pääse loppumaan kesken. Tärkeintä ovat aina olleet lemmikit, omistajat, työkaverit ja mieletön tiimihenki. Suomenoja yllättää minut kerta toisensa jälkeen notkeudellaan, halulla kehittyä ja aivan mielettömällä tiimillä. Meillä on oikeasti kivaa töissä ja toivon että se näkyy myös jokaiselle asiakkaallemme. Tämä kaiken keskellä työskentely on jotain, josta saan energiaa päivä toisensa jälkeen. Musti ja Mirri antaa hienon mahdollisuuden pysyä kaiken keskellä, silti kehittyen ja edeten urallani.

 

Joko Musti ja Mirri Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta