Tutustu asiakaspalveluneuvojamme Annin Mustipolkuun

Pienestä tytöstä asti haaveeni oli työskennellä eläinkaupassa, nimenomaan Mustissa ja Mirrissä. Muistan, kuinka ärsyttävyyteen asti vierailin Haukiputaan paikallisessa Mustissa ja Mirrissä välillä viikoittain hypistelemässä ihania tuotteita ja aina, kun perheen koirille piti käydä ostamassa ruokaa, tungin mukaan jokaiselle Musti ja Mirri kauppareissulle.

Monena kesänä lähetin hakemukseni myymälään ja vaikka ikää ei tietysti ollut vielä siinä vaiheessa tarpeeksi, en koskaan luovuttanut. Vuonna 2011 haaveeni toteutui ja minut valittiin kesätyöntekijäksi Helsingin Forumin Mustiin ja Mirriin ja siitä päivästä lähtien olen työskennellyt täällä.

Kesätyöntekijästä palveluneuvojaksi, joka tykkää haasteista

Matkani Mustilla ja Mirrillä on ollut erittäin monivaiheinen. Suuri etuoikeuteni on ollut se, että olen saanut tehdä työtä sekä Oulussa että pääkaupunkiseudulla. Työskentelin syksyn 2011 opintojen ohessa Oulun myymälöissä, minkä Musti ja Mirri mahdollisti todella hyvin. Siitä matka jatkui vakituiseen työsopimukseen Helsinkiin Malmin myymälään, jossa työskentelin useamman vuoden.

Vuonna 2016 minut valittiin työskentelemään Mustin ja Mirrin asiakaspalvelukeskukseen, jossa vaikutan yhä tälläkin hetkellä. Jokainen päivä asiakaspalvelukeskuksessa on erilainen. Itse nautin haasteista, joten palkitsevinta on ratkaista mutkikkaatkin tilanteet ja saada asiakas tyytyväiseksi. Asiakaspalvelussa kiire ei saa säikäyttää, ja paineen alla on osattava työskennellä tehokkaasti.

Joustava ja lemmikkirakas työnantaja

Musti ja Mirri on työnantajana joustava, ja minusta on hienoa, että työpaikka voi näin mahtavalla tavalla ottaa huomioon henkilökunnan lemmikit. Meillä on mahdollisuus pitää koiria mukana töissä, ja mikäli työntekijälle tulee kotiin pentu, saa hän pitää kolme päivää ”äitiys-/isyyslomaa”, jotta pikkuinen saa rauhassa kotiutua uuteen kotiinsa.

Työkaverit ovat ehdottomasti maailman parhaita ja samanhenkisiä, nimenomaan varmaan sen vuoksi, että kaikki meistä ovat jollain tavalla eläinihmisiä. Mustista ja Mirristä olen saanut useita tärkeitä ystäviä vuosien varrella ja vaikka välillä kiire painaisikin päälle ja maanantait tuntuisivat ylitsevuotavan vaikeilta, on kuitenkin varmaa, että työkaverit tukevat ja auttavat.

 

Joko Musti ja Mirri Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta