Lue myymäläpäällikkömme Ainon Mustipolku

Hei! Olen Aino, mustijamirriläinen vuodesta 2015. Toimin myymäläpäällikkönä Viikin myymälässä. Eläinperheeseeni kuuluu toistaiseksi kolmen pojan kesyrottalauma sekä suomenpienhevonen Ripa. Kokemusta löytyy myös koirista, kaneista ja kissoista.

Mustissa ja Mirrissä koululaisesta myymäläpäälliköksi

Aloitin Mustilla ja Mirrillä heti täytettyäni 18 vuotta, töitä tein lukion ohella. Lukion jälkeen tavoitteeni oli mennä jatko-opiskelemaan, mutta työt veivät mennessään. Töiden ohella opiskelin hierojan tutkinnon tukeakseni urheilijataustaani. Omaa polkua etsiessä avautui uskomaton mahdollisuus päästä etenemään oman firman sisällä myymäläpäälliköksi. Nyt opiskelen Mustin ja Mirrin kautta oppisopimuksella lähiesimiestyön ammattitutkintoa, jonka osalta opinnot ovat jo aivan loppusuoralla. Myöhemmin syksyllä alkaa heti tämän opiskelun perään uusi oppisopimuskoulutus, päämääränä liiketalouden erikoisammattitutkinto.

Tukea, eväitä ja ystäviä

Matka Mustilla ja Mirrillä on ollut huikea! Olen saanut kasvaa nuoresta aikuisen alusta työelämään firmassa, joka tukee jokaisen yksilön kehittymistä myyntityössä ja asiakaspalvelussa niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. En olisi kasvanut samaksi nuoreksi aikuiseksi ilman tätä firmaa ja huikeita esimiehiä. Työporukoista saadut ystävyydet eivät rajoitu vain työpaikalle, pidämme yhteyttä myös työajan ulkopuolella. Mustilta ja Mirriltä olen saanut ne eväät, jotka auttavat minua kehittymään omalla urapolullani.

Myymäläpäällikön elämää

Myymäläpäällikön työ on haastavaa, mutta hyvin palkitsevaa. Minulla on tulosvastuu omasta yksiköstäni, joten myynnin johtamisen ja kehittämisen taidot korostuvat. Saan työhöni tietyt työnantajan määrittämät rajat, joiden sisällä tehdä luovia ratkaisuja. Tukea saa aina, niin lähiesimieheltä kuin toimistonkin puolelta. Kaikista palkitsevinta on tehdä mahdottomasta mahdollista ja rikkoa rajoja myyntien ja tavoitteiden suhteen.

Myymäläpäällikkö hoitaa oman tiiminsä henkilöstön myyntitaitojen ja asiakaspalvelun kehittämisen sekä on vastuussa myymälän päivittäisten toimintojen hoitumisesta. Hän vastaa yksikön työvoimatarpeen täyttämisestä ja rekrytoinnista.

Haasteita ja palkintoja

Haastavinta työssä on saada priorisoitua päivän kulku ja ajankäyttö myynnin johtamisen ja myymälän perustoimintojen pyörittämisen välillä. Hyvin haastavaa on myös jatkuva itsensä kehittäminen ja vastuu sen tekemisestä. Toisaalta, juuri itsensä kehittäminen ja haastaminen antaa sitä hyvää boostia tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ehdottomasti palkitsevinta tässä työssä on hyvä asiakaspalaute! Se antaa koko tiimille isoa onnistumisen kokemusta päivittäisessä työssä. Mikään ei myöskään päihitä sitä tunnetta, kun rökitetään asetetut tavoitteet kovan työn ansiosta.

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri tukee jokaisen työntekijänsä kehittymistä urapolulla ja antaa juuri tarvittavat yksilölliset eväät kehitystä varten. Esimiehiltä löytyy joustavuutta, työn ja vapaa-ajan yhteen sovittelu koetaan tärkeäksi. Koen, että minut nähdään yksilönä ja ihmisenä, ei vain yhtenä työntekijänä muiden joukossa.

Parasta Mustissa ja Mirrissä on huikea Mustifiilis, ihanat samanhenkiset työkaverit ja päivittäiset kontaktit lemmikkien kanssa! <3

 

Muutama kollegani

Joko Musti ja Mirri Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta