Mustikesä

Jos haluat tehdä lemmikkien ja heidän perheenjäsentensä elämästä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa

Kesä mustijamirriläisenä

Haemme kesäksi lisäkäpäliä myymälöihimme ympäri Suomen sekä asiakaspalvelukeskukseemme Helsinkiin.

Tarjoamme erilaisia osa-aikaisia työsuhteita kesälle, pääasiassa 5-20 tuntia viikossa. Vilkkain hakuaika kesätöihimme on 15.2.-28.2. Tutustu tarkemmin työpaikkailmoituksiimme ja käpälöi hakemuksesi sinua kiinnostavaan tehtävään! Lisätietoa myymälätyöstä löydät täältä ja asiakaspalvelukeskuksen työstä täältä

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, mutta meillä on joitakin työpaikkoja tarjolla myös nuorille. Jos olet alle 18-vuotias, kurkkaa Tutustu ja Tienaa -hakumme.

Mustijamirriläisenä vastaat erinomaisesta asiakaspalvelusta ja takaat, että jokainen lemmikki ja hänen omistajansa saa erinomaista palvelua ja ratkaisuja lemmikkiarkeen. Arvostamme mukavaa työyhteisöä ja henkilöstökyselyjen mukaan olemme työntekijöidemme mielestä erittäin hyvä työpaikka, olemmekin Great Place to Work sertifioitu. Kesätyöntekijänä tulet osaksi laumaamme ja omalta osaltasi vaikutat työyhteisön viihtyvyyteen.

Vinkit kesätyöhakuun

Voit hakea avoinna olevia työpaikkojamme urasivujemme kautta. Hakiessasi työpaikkaa sinun tulee jättää työhakemus ja CV.

Lue työpaikkailmoitus huolellisesti ja kohdista hakemuksesi haettuun tehtävään. Hyvässä työhakemuksessa käy ilmi, miksi haet juuri kyseistä työtä ja hakemuksella on kerrottu selkeästi osaamisestasi, työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Nosta esiin erityisesti hakemasi työn kannalta merkittäviä asioita.

CV on ansioluettelosi, jossa kerrot tiiviisti koulutuksesi ja työhistoriasi. CV:ssä voit nostaa myös esille muita erityistaitoja, kuten tietoteknisiä taitoja, kielitaitoa ja harrastuksistasi. Mikäli harratuksesi tai muu erityisosaamisesi on eduksi hakemassasi työssä niin älä epäroi nostaa tätä esille! 

Voit tutustua netissä erilaisiin työhakemus ja CV-malleihin ja löytää itsellesi luontevan tavan kertoa itsestäsi ja osaamistasi. Joillakin nousee hakemusten laatimisesta karvat pystyyn, mutta mitä enemmän harjoittelet, sitä sujuvammaksi se muuttuu. Häntä pystyyn, osaat kyllä!  

Hakuprosessi?

Kun olet jättänyt hakemuksesi, saat vahvistukseksi kuittausviestin, että hakemuksesi on vastaanotettu ja tallennettuna rekrytointijärjestelmäämme.

Pyrimme olemaan hakijoihin yhteydessä kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä. Vaikka pyrimme pikaisesti nuuskimaan hakemukset niin joskus kesätyöhakemusten käsittely saattaa kestää pidempään. Mikäli et tule valituksi haastatteluun, lähetämme sinulle siitä tiedon sähköpostilla. Haastatteluun kutsumme puhelimitse ja toisinaan myös sähköpostitse, joten tarkkailethan myös sähköpostiasi!

Etenitkö haastatteluun? Hienoa! Ole oma itsesi, mutta valmistaudu haastatteluun hieman etukäteen. Pohdi vahvuuksiasi ja tutustu esimerkiksiin yleisimpiin työhaastattelukysymyksiin verkossa. Jos olet miettinyt etukäteen vahvuuksiasi ja kehityskohteitasi, onnistut todennäköisemmin paremmin myös haastattelussa. Sen lisäksi että valmistaudut kertomaan itsestäsi, mieti mitä haluat tietää hakemastasi työstä. Haastattelu on sinulle tilaisuus kuulla kaupan alasta ja Mustista ja Mirristä. 

Haastattelussa kerrotaan rekrytoinnin aikataulu eteenpäin. Haastattelija soittaa hakijoille, onko heidät valittu tehtävään vai ei.

Lue työntekijöidemme tarinoita ja mihin mustimatka voi viedä!

Meillä on kiva olla töissä! Olemme Great Place to Work sertifioitu yritys.
Olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyönantajan periaatteisiin. Pidämme sinut ajan tasalla rekrytointiprosessista, tarjoamme mielekkään ja vastuullisen työn, perehdytämme sinut tehtävään, otamme sinut yhdenvertaiseksi laumanjäseneksi ja maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Teemme aina työsopimuksen työntekijöidemme kanssa ja saat todistuksen työsuhteestasi meillä.
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta